Integration

Solitio kan hjälpa er med att intergrera många olika system men våran styrka är intergrationer av affärsystem. Inom affärsystem fokuserar vi på att skapa produkter som bidrar till mer kostnadseffektiva lösningar.

Några av de intergrationer vi har byggt

Payson till SIE

Vi har byggt en intergration som bokför transaktioner som sker på ditt payson konto. Integrationen skapar en bokföringsfil för de transaktioner som inträffar, vare sig era kunder betalar med faktura, kort eller via internetbank. Integrationen kan dessutom hantera uttag samt krediterade köp. Bokföringsfilen kan sedan importeras i valfritt affärssystem.

E-3pl lagersaldo till Prestashop

För en e-handlare som använder E-3pl för lager och orderplock har vi byggt en intergration som gör att lagersaldot som finns hos E-3pl läggs in i Prestashop. Perfekt i samband med leverans och invetering när flera artiklars lagersaldo måste uppdateras.

Prestahop order till SIE

Varje köp en kund gör i en e-handel behöver bokföras vilket innebär arbete för e-handlare. För en e-handlare byggde vi därför en intergration som skapade en SIE fil, som går att importera i nästan alla affärsystem. Denna fil registrerar varje köp i bokföringen vilket underlättar administrationen.