Solitio logo

Ditt resultat

Hur tolkar jag resultatet

Priser och kostander innhåller inte avgifter som din elleverantör tar ut utan endast elpriset från nordpool. Så är påslaget och månadsavgifterna samma för båda avtalstyperna kommer besparningarna stämma. Resultatet visar vad du hade betalat för förbrukningen om du hade haft timpris under den valda perioden. Det är inte säkert att du hade betalat exakt det beloppet eftersom du kan ha ändrat ditt beteende om du hade haft timpris. Troligen hade du betalat mindre då de flesta hade flyttar sin förbrukning till billigare timmar när man har timpris.

Vilken leverantör med timpris borde du välja

Jag personligen använder tibber då de har funktioner som hjälper mig spara ström samt flytta min förbrukning till billigare timmar. Den funktionen som hjälper mig att spara mest är smartladdning av bilen. Bilen kommer då att laddas när det är billigast före jag planerar att åka. Tibber lämnar garanti på att elpriset blir 50% billigare än elpriset för resten av huset. Denna besparning har vi såklart inte räknat med i resultatet.

Vill du testa timpris med tibber skulle jag uppskatta om du använder min inbjudan då det ger oss båda 400 kr i bonus. Bonusen går att använda i Tibber Store till att köpa laddbox, realtidsmätare och andra saker för ett smart hem. Läs mer om tibber på denna länk