Solitio logo

Tjänster för företag

Vi erbjuder tre typer av tjänster som riktar sig mot företag.

  • Jämförelser av månadsavtal och timavtal som ni kan använda för att locka nya kunder
  • Marknadsföring av era tjänster och erbjudanden till våra användare
  • Systemutveckling och webbutveckling
på denna sida går vi igenom de olika tjänsterna och hur de kan hjälpa er.

Jämförelser av månadsavtal och timavtal

Jämförelser av månadspris och timpris finns i flera olika varianter, alla med syfte att hjälpa era kunder att hitta det billigaste elavtalet för dem. Detta hjälper era kunder fatta ett tryggt beslut och slutföra köpet. Med hjälp av våra lösningar kan ni få nya kunder att teckna avtal hos er eller få befintliga kunder att stanna hos er genom att byta till ett avtal som passar dem bättre. De olika varianterna ni kan välja mellan är:

  • Integration via API
  • Integration via Iframe
  • Egen sida för era kunder hos oss
  • Upplysa användare om Solitio
En av lösningarna kommer garanterat passa er och era kunder. vi går igenom de olika lösningarna nedan, men tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er att hitta den lösning som passar er bäst.

Integration via API

Integration via API är den mest avancerade lösningen men också den är lättast för användaren att använda. Ni får också möjlighet att skräddarsy lösningen efter era behov. Den fungerar så att ni skickar oss en förfrågan förbrukningsdata och vi svar med information om vilket avtal som är billigast månadsvis, årsvis och hela perioden. En tjänst som är perfekt för era befintliga kunder med förbrukningsdata som ni inte vill tappa. Den är också perfekt för er som vill kunna visa skillnaden på tex en dashboard eller i eran app, vare sig det är er egen förbrukning eller kunders resultat ni vill visa.

Integration via Iframe

Integration via Iframe är en enklare lösning som ni kan använda på eran webbsida för att hjälpa era kunder att hitta det billigaste avtalet för dem. Användaren får instruktioner för hur denna hämtar sin förbrukningsdata och ladda upp den direkt utan att lämna era sida. Svaret visas direkt och användaren kan enkelt se vilken typ av avtal som varit billigast för dem.

Egen sida för era kunder hos oss

Egen sida för era kunder hos oss är en lösning där vi skapar en egen sida för er, där era kunder kan ladda upp sin förbrukningsdata och få svar på vilket avtal som varit billigast för dem. Detta är en lösning som passar er som vill ha en tekniskt enkel lösning som ni kan länka till från eran webbsida men ändå vara personlig för era kunder. Sidan kan innehålla eran logga och färger för att kännas igen av era kunder men även länkar till eran hemsida för att teckna avtal eller få mer information baserat på resultatet i jämförelsen.

Upplysa användare om Solitio

Upplysa användare om Solitio är den enklaste lösningen för er som vill hjälpa era kunder att hitta det billigaste avtalet för dem. Detta gör att ni bidrar till att era kunder känner sig tryggare med val av elavtal. Allt ni gör är att berätta att vi finns och länkar användaren till oss.

Marknadsföring av era tjänster och erbjudanden till våra användare

Marknadsföring av era tjänster och erbjudanden till våra användare är en tjänst som passar er som vill nå ut till nya kunder. Ni får en reklamplats på vår hemsida där ni kan berätta om era tjänster och erbjudanden. Våra användare funderar redan på att byta elavtal och är därför intresserade av att höra om era tjänster och erbjudanden, vilket ökar chansen att de väljer att teckna avtal med er.

Systemutveckling och webbutveckling

Systemutveckling och webbutveckling är en tjänst som passar er som vill ha hjälp med att utveckla eran webbsida eller system. Vill ni tex ha hjälp att integrera våra tjänster i eran webbsida eller app så hjälper vi er med det. Vi har lång erfarenhet av att utveckla webbsidor och system och kan hjälpa er med allt från att skapa en ny webbsida till att utveckla ett helt nytt system. Vi har goda kunskaper inom elnät och elmarknaden vilket gör att vi snabbt kan sätta oss in i era behov och krav.